Take your shot.

Als accountant moet je altijd een paar stappen vooruit kunnen denken. Aan jou om ons te overtuigen dat je dit kan.

Vandelanotte is een familiale onderneming met tonnen ambitie! We dompelen je onder in een inspirerende werkomgeving waar groeien key is. Klaar om expert te worden in accountancy en zoveel meer? Dat treft, want bij Vandelanotte zijn we #morethanaccountants.

Welkom bij BDO, een warm adviesbureau. Samen groeien staat centraal in onze organisatie. Betrokken, Respectvol, Persoonlijk en Pragmatisch zijn onze belangrijkste waarden. Gelijke kansen en het omarmen van onze diversiteit maken van ons één familie.

Goesting! Dat is ons vertrekpunt. Met 420 financiële experten vol goesting om ondernemers te inspireren, geven we het beste van onszelf om samen met onze klanten te groeien. Want ja, wij geloven dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten!

Van Havermaet ondersteunt ondernemers en bedrijven in financiële, juridische, fiscale, bedrijfseconomische en HR-thema’s. Meer dan 240 gedreven maeten staan klaar met 1 belangrijk motto: kwaliteit leveren met een sterke persoonlijke toets.

Een fijne werksfeer, open cultuur en stevige ondersteuning? Welkom bij SBB. Als ondernemerscoaches bouwen we mee aan de toekomst van ondernemingen. Dat doen we samen. Elke dag leer je bij. Tijdens het werk of onze opleidingen. Jouw groei is onze prioriteit.

Baker Tilly ondersteunt Belgische en internationale ondernemers met bedrijfsadvies en sterke expertise. Dit doen we met teamwork, een echte doenersmentaliteit en vooral in een familiale sfeer. Om samen een impact te maken op de toekomst.

Geen copy-paste maar vanuit persoonlijke aanpak en begeleiding instaan voor de groei van de ondernemer maar ook van jezelf? D&P is een ambitieuze groep accountants en consultants waar kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en verbondenheid voorop staan.

Wij zijn a company of companions. Een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en gedreven door passie voor ondernemen. Mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.

Waarom is een job als accountant een goeie keuze?

Een loon waarmee je makkelijk iets vindt op de vastgoedmarkt

Geen hersenloos cijferwerk, maar doordacht advies

Nog tijd voor een leven naast je werk

Collega’s met wie je na de uren graag eens op stap gaat

Met 4 keer meer vacatures dan afgestudeerden ben je zeker van een job